Pārdaugavā – papildsastrēgums apmēram mēnesi

DEMONTĒS CELTNI. No 7. aprīļa uz mēnesi autovadītājiem šajā apkaimē braukšana būs vairāk sastrēgusi © F64

Šonedēļ aptuveni desmit gadu būvētā augstceltne Z-Towers ir iemesls, lai uz mēnesi ierobežotu satiksmi Pārdaugavā, Raņķa dambī. Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 7. aprīļa autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem pie daudzfunkcionālā kompleksa Z-Towers. Abos torņos tiek pabeigti iestiklošanas darbi un jādemontē celtnis.

Tāpēc tiek slēgta satiksme vietējā joslā paralēli Raņķa dambim no Bezdelīgu ielas līdz Kalnciema ielai. Virzienā no Daugavgrīvas ielas uz Akmens tiltu ir slēgta viena braukšanas josla. Pēc būvdarbu pabeigšanas satiksme tiks atjaunota.

Satiksmes ierobežojumi līdz 18. aprīlim noteikti arī K. Barona ielas posmā pie Artilērijas ielas. Šajā laika posmā slēgta satiksme abos virzienos K. Barona ielas posmā no 96. līdz 98. namam. Tramvajs kursēs kā līdz šim. K. Barona ielas rekonstrukcijas pirmo posmu plānots pabeigt maija beigās, bet tuvākajā laikā tiks uzsākta seguma nomaiņa ietvēm. Savukārt līdz 1. maijam turpinās ielas seguma atjaunošana K. Barona ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Raiņa bulvārim. Transportlīdzekļu satiksme tur ir slēgta.