Svarīga informācija par auto novietošanu pie pludmales Vakarbuļļos

© facebook.com./ Nils Ušakovs

Rīgas mērs Nils Ušakovs sociālajā tīklā facebook publicējis svarīgu informāciju par auto novietošanu pie pludmales Vakarbuļļos.

Pagājušonedēļ rīdzinieki, kas devās atpūsties uz pludmali Vakarbuļļos, saskārās ar nepatīkumu situāciju. Zīmju, kas ļautu tur par brīvu novietot auto, vairs nebija. Un tie, kas atstāja automašīnu ierastajā vietā, saņēma sodus.

Kā informē Ušakovs, tad zīmes par bezmaksas apstāšanos pie pludmales tika nozagtas. Turklāt tas nenotiek pirmo reizi. Zīmes šajā vietā zog regulāri. Šajā sakarā Rīgas dome vērsīsies policijā. Zīmes līdz nedēļas nogalei tiks uzstādītas no jauna.

Tāpat sodi par auto novietošanu šajā vietā tiks anulēti. Lai to nokārtotu, ir jāvēršas policijā ar iesniegumu.

Ušakovs arī informē, ka policija pagājušajā nedēļā atbrauca uz pludmali tāpēc, ka viņus izsauca. Tas nebija reids. Pašvaldības policijas darbinieki atbrauca, ieraudzīja, ka zīmju nav, un atbilstoši noteikumiem izrakstīja sodu, jo, protams, nezināja, ka zīmes ir vienkārši nozagtas. Starp citu, ir aizdomās, ka policiju izsauca tieši tas, kurš arī nozaga šīs zīmes. Bet ar to jau nodarbosies Kriminālpolicija.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.