UZMANĪBU: Gruzijas ārlietu ministra vizītes laikā noteikti satiksmes ierobežojumi

© F64

Kā liecina informācija Rīgas domes mājas lapā, tad sakarā ar Gruzijas ārlietu ministra Mihaela Džanalidzes oficiālo vizīti nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība.

Ierobežojumi noteikti šādās ielās:

- no 30. marta līdz 31. martam Reimersa ielā;
- 31. martā no plkst. 10.30 līdz 12.00 pie ēkas Elizabetes ielā 55;
- 31. martā no plkst. 11.30 līdz 14.30 pie ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 3;
- 31. martā no plkst. 14.05 līdz 14.45 Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī Brīvības pieminekļa tuvumā;
- 31. martā no plkst. 14.20 līdz 15.10 Klostera ielā.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana:
- no 30. marta plkst. 7.00 līdz 31. marta plkst. 19.00 Reimersa ielas labajā pusē, posmā no Raiņa bulvāra līdz Oskara Kalpaka bulvārim;
- 31. martā no plkst. 7.00 līdz 15.45 Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu.

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais