Rīgas pašvaldības policistiem nejauši izdodas atrast bezvēsts pazudušu pusaudzi

© Rīgas Pašvaldības policija/ facebook

Kā vēsta informācija Rīgas pašvaldības policijas mājaslapā, likuma sargiem izdevies atrast kādu klaiņojošu jaunkundzi vien sagadīšanās pēc.

Otrdien , 8.martā Latgales pārvaldes darbinieki patrulēšanas laikā Stacijas laukumā pamanīja jaunieti, kura paņēma cigareti un uzsāka smēķēšanu. Jaunietes ārējais izskats liecināja par to, ka viņa, iespējams, ir nepilngadīga. Veicot personas datu pārbaudi, aizdomas tika apstiprinātas, turklāt policijas darbinieki konstatēja, ka persona izsludināta meklēšanā kā bezvēsts pazudusī. Jauniete pastāstīja, ka nesen pametusi dzīvesvietu un ar vilcienu devusies uz vairākām pilsētām. Persona aizturēta un nodota Valsts policijai tālāko procesuālo darbību veikšanai.


Latvijā

Latvijas valsts budžetā pagājušajā gadā, rēķinot atbilstoši Eiropas kontu sistēmas (EKS 2010) metodoloģijai, bija deficīts 931,7 miljonu eiro apmērā jeb 2,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP), liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētie jaunākie dati par valsts budžeta deficīta un valsts parāda notifikācijas rezultātiem.

Svarīgākais