UZMANIES! Rīgas tuneļos uzdarbojas rūdītas kabatzagles

© F64

Jau no pērnā gada sociālajos tīklos rīdzinieki regulāri no jauna brīdina par kabatzaglēm tuneļos pie Rīgas centrālās dzelzceļa stacijas.

Sociālajā tīklā facebook rīdizniece Katrīna 7. martā publicējusi ierakstu, kurā brīdina līdzcilvēkus uzmanīties Rīgas gājēju tuneļos. Tur joprojām siro operatīvas kabatzagles, kuras mēģinājušas sievietei nozagt telefonu.

Gribu pabrīdināt tagad jau pēc savas pieredzes: esiet uzmanīgi tunelī, kur siro čigānietes. Viss darbojas pēc shēmas: Tevi kā potenciālo upuri novēro viena, vēlāk pieslēdzas vēl divas, izveidojot pusloku, viss notiek tik veikli, ka pat nemanīsi. Tīri intuīcija paglāba mani palikt bez telefona un sazin vēl kā. Nekas, karma atmaksās!!!

Avots

Latvijā

Lai avīzes “Kurzemes Vārds” 1919. gada 3. oktobrī nodrukātais apsveikums jaundibinātajai Latvijas Universitātei atgādina, ka augstskolu Latvijas valsts nodibināja kara laikā: “Lai pulcējas ap to kā droši sargi mūsu jaunekļi stiprām bruņām un asiem šķēpiem varenajās rokās uz cīņu pret tumsības varu, kas kā baigi draudoši ķēmi vēl spiežas ap Gaismas kalnu, kurā lepni pacēlusies mūsu jaunā Burtnieku pils.”

Svarīgākais