Ušakovs domā, ka Rīgā vajadzētu lielu izklaides centru

Rīgā vajadzētu izveidot izklaides centru, kur varētu aicināt zvaigznes no visas pasaules, šādu viedokli šorīt intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" pauda Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Šāds centrs būtu nepieciešams, lai zvaigznes varētu braukt pie mums, nevis uz Tallinu, uzskata Rīgas domes priekšsēdētājs.

Ušakovs informēja, ka viņa vizītes laikā Maskavā gan nav runāts par šāda centra izveidošanu. Vizītes Krievijas galvaspilsētā laikā runāts par ostu, lidostu, dzelzceļa tarifiem, par tiešajiem lidojumiem uz jauniem galamērķiem Krievijā. Spriests arī par Rīgas nama Maskavā izveidošanu. Tas nepieciešams, lai veicinātu ekonomiskos sakarus. Tāpat runāts par vienoto zīmolu "Rīgas marka", ko Krievijā varētu izmantot ne tikai Rīgas, bet visas Latvijas ražojumu tirgošanai.

Kā ziņots, 2.septembrī, Ušakovs kopā ar vērienīgu delegāciju devās uz Krievijas galvaspilsētu, lai apmeklētu Maskavas pilsētas dienas, tiktos ar uzņēmējiem un piedalītos dažādos pasākumos. Kopā ar Ušakovu uz Maskavu devās 23 cilvēki, no kuriem 11 ir uzņēmēji.

Svarīgākais