Prātam neaptverama nežēlība pastrādāta pret kādu jaunu rīdzinieci

Ilustratīvs attēls © scanpix

Sociālajos tīklos izplatīts ir kļuvis stāsts par kādu jaunu meiteni, kura it kā piedzīvojusi ļoti nepatīkamu gadījumu.

Ar šo stāstu dalās kāds vīrietis, kurš jauno meiteni esot atradis.

“Braucu pa Biķernieku ielu un nogriezos uz Dreiliņu apli pa īsāko ceļu. Braucot garām tai vietai, kur mēdz stāvēt mikroautobusi, pamanīju, ka dubļos guļ kaut kas līdzīgs cilvēkam. Ļoti labi, ka tai meitenei bija blondi mati, savādāk nebūtu pamanījis, jo ārā jau bija tumšs. Protams, es nobremzēju un devos atpakaļ pie viņas. Izrādījās, ka meitene cietusi no vardarbības. Bija ļoti grūti saprast, ko viņa saka, bet no viņas teiktā sapratu, ka viņi ir ņirgājušies par viņu un likuši viņai dzert.


Viņa vienkārši bijusi skriet vakara krosiņu, bet tad kaut kādi apsaldēti idioti ir ievilkuši viņu mašīnā.... Un izmetuši tajā vietā, kur viņu pamanīju. Protams, uzreiz piezvanīju 112 un prasīju, lai atbrauc ātrie un policija. Savienoja mani ar ātrajiem, nebija ļoti ātri, bet atbrauca,” raksta sociālo tīklu lietotājs, kurš arī ierakstā vēl pukojas par šķietamo policijas nolaidību un to, ka viņi neesot atbraukuši uz izsaukumu.

Tomēr policija par šo gadījumu ir informēta un, kā izrādās, ir dzīvesvietā apciemojusi gan liecinieku, gan ieradušies pie cietušās meitenes slimnīcā. Tiek arī ziņots, ka par notikušo ierosināts kriminālprocess un Valsts policija šo lietu rūpīgi izmeklē.

Plašāk par visu notikušo lasiet rītdienas Neatkarīgajā Rīta Avīzē.