Nils Ušakovs: Saeimas deputāti pelnījuši brīvpusdienas

© F64

Sašutuma vētru sociālajos tīklos raisījusi iecere ar kuru klajā bija nākuši paši Saeimas deputāti. Proti- ar izmaiņām Saeimas kārtības rullī nāca klajā deputāts Juris Šulcs (V), rosinot ļaut kompensēt parlamentāriešiem ne tikai izdevumus par transporta izmantošanu, bet arī transportlīdzekļa uzturēšanas izmaksas, proti remontu un ekspluotāciju. Tiesa, šorīt neviennozīmīgā ideja ātri vien tika atsaukta, visticamāk, reaģējot uz sabiedrības sašutumu.

"Es domāju, ka Saeimas deputāti ir pelnījuši krietni lielāku atbalstu. Par valsts līdzekļiem viņiem noteikti vajag nodrošināt remontus viņu dzīvokļos un apmaksāt atvaļinājuma braucienus. Savukārt visiem deputātiem no “Vienotības” par šis partijas īpašiem nopelniem valsts labā nepieciešams nodrošināt ari brīvpusdienas," par šo ierosmi izsakās Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Savukārt ierindas vēlētāji šo ieceri komentēja vēl asāk. Sociālajos tīklos bija sastopami tādi komentāri, kā, piemēram: "Nekaunības kalngals!!!", "Mūsu deputātiem jāpiešķir tādi pabalsti, lai viņi būtu līdz mūža galam nodrošināti un paši labprātīgi pazustu no valsts uz visiem laikiem.", "viņus visus vajadzētu uz kādu laiku nolikt uz mimimālo algu 370 eiro mēnesī. Tad redzēs, ko tad viņiem vajadzēs. Nekaunībai nav robežas.", "Nekaunīgie cūkas! Kā par tādiem rīkļu rāvējiem, lai balso nākamajās vēlēšanās?!"

Svarīgākais