"Rīgas satiksme" izplata brīdinājumu autostāvvietu lietotājiem

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

"Rīgas satiksme" mikroblogošanas vietnē twitter brīdinājusi autostāvvietu lietotājus, norādot, ka parādījušies ļaundari, kas bojā skaidrās maksas naudas automātus.

"Rīgas satiksme" lūdz maksas autostāvvietu lietotājus būt piesardzīgiem un uzmanīties no krāpniekiem, kas ļaunprātīgi bojā skaidras naudas maksas automātus.

Galvenās krāpniecisko darbību pazīmes- uz automāta ir izvietota uzlīme ar viltotu tehniskā palīdzības dienesta tālruņa numuru, automāts neizdod čeku un neatgriež naudu. Krāpniecisko darbību rezultātā autostāvvietu apmaksas darījums netiek reģistrēts, krāpnieki piesavinās naudu un ar viltus tālruņu palīdzību sniedz lietotājiem nepatiesu un maldinošu informāciju. 

Gadījumā, ja tiek pamanīta aizdomīga izskata uzlīme ar tehniskās palīdzības dienesta tālruņa numuru, "Rīgas satiksme" aicina zvanīt uz Autostāvvietu klientu informātīvo tālruni 8585.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.