Gaiķēna rīkotajā protesta akcija pulcē vairākus cilvēkus

"Telšu pilsētiņas" dibinātāja Ginta Gaiķēna pieteiktajā akcijā pie rātsnama šodien pulcējušies vairāki cilvēki.

Vairāki no viņiem turēja rokās dažādas tematikas plakātus, viens dalībnieks ar lāpstu šķūrēja sniegu, savukārt cits ar zaru slotu slaucīja bruģi.

Pasākumā ieradās arī pats Gaiķēns, tiesa gan - bez plakāta. Gaiķēns žurnālistiem stāstīja, ka ticies ar vicemēru Aināru Šleseru (LPP/LC), kurš viņam solījis sameklēt darbu pie pazīstamiem cilvēkiem, tādēļ nolēmis neprotestēt.

"Man svarīgāk ir pabarot bērnus, tādēļ nolēmu vairāk publiski neprasīt to vienu darbavietu," skaidroja Gaiķēns. Viņš šodien Šleseram iedevis savu CV un nedēļas laikā cer saņemt atbildi. "Gribu redzēt, ko darīs Šlesers, tad arī lemšu par tālāko rīcību," sacīja Gaiķēns.

Pasākumu vēro vairāki policisti.

Kā ziņots, plašsaziņas līdzekļos iepriekš bija izskanējusi informācija, ka pēc tikšanās ar vicemēru Šleseru Gaiķēns nolēmis no iecerētās akcijas atteikties. Tomēr viņš oficiāli neatsauca savu pieteikto piketu pie rātsnama.

Šlesera preses sekretārs Ģirts Dripe aģentūrai LETA apstiprināja, ka Šlesera un Gaiķēna tikšanās šonedēļ notikusi, kuras laikā pārrunātas bezdarba problēmas un situācija valstī. Tomēr Dripe noliedza, ka Šlesers būtu Gaiķēnam piedāvājis kādu konkrētu darbu.

Svarīgākais