Valsts svētkos būs atvērts TV torņa skatu laukums

© F64

No 18.novembra līdz 21.novembrim Zaķusalas TV torņa skatu laukums būs atvērts no plkst.10 līdz plkst.23, aģentūru LETA informē "Latvijas Valsts radio un televīzijas centra" (LVRTC) pārstāvji.

Kā vēsta LVRTC, valsts svētkos interesentiem būs iespēja skatīt izgaismoto Rīgu no TV torņa skatu laukuma 97 metru augstumā. "TV torņa apmeklētājiem šis būs īpašs piedzīvojums, kas negadās bieži. Ziemas sezonā skatu laukums ir atvērts līdz plkst.17, savukārt vasaras sezonā saule riet pēc skatu laukuma darba laika beigām, tāpēc iespēja apskatīt naksnīgo pilsētu, turklāt vēl svētku rotā TV torņa apmeklētājus allaž ir vilinājusi," stāsta LVRTC Mārketinga daļas vadītāja Vineta Sprugaine. "Jācer, ka arī laika apstākļi būs labvēlīgi un migla netraucēs baudīt galvaspilsētu no putna lidojuma."

Svētku dienās noteikta arī pazemināta biļetes cena par skatu laukuma apmeklējumu - 1 eiro.

Tradicionāli īpaša apmeklētāju interese ir par iespēju 97 metrus augstajā skatu laukumā noskatīties 18.novembra svētku uguņošanu. Tā kā apmeklētu skaits skatu laukumā ir ierobežots, LVRTC aicina interesentus sekot līdzi jaunumiem uzņēmuma lapā sociālajā tīklā "Facebook" (facebook.com/LVRTC).

Starp personām, kuras pieteiksies apmeklēt TV torni, tiks izlozētas 30, kurām būs iespēja noskatīties valsts svētku uguņošanu no Zaķusalas TV torņa.

 

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais