Ļaudis šokēti par Rīgas cirka rupjībām un neadekvāto uzvedību

© ekrānšāviņš/facebook

Latvijas sociālo tīklu lietotājus pamatīgi izbrīnījis VSIA “Rīgas Cirks” oficiālais sociālo tīklu profils, kurš uz kritiku vai ieteikumiem atbild ar nekonstruktīviem un neadekvātiem apvainojumiem.

Sociālajos tīklos publicētas neskaitāmas bildes, kur cirka sociālo tīklu operators uz dažādiem ieteikumiem vai kritiku atbild rupji un neadekvāti. Piemēram, uz kādas dāmas ieteikumu, ka triki jāmāca cilvēkiem, nevis dzīvniekiem “Rīgas Cirks” sociālo tīklu operators atbildējis ar kontekstā ķengājošu attēlu un jautājumu, vai pati dāma nevēlētos doties uz akrobātu skolu. Uz dāmas sarkastisko komentāru par “Rīgas cirks” PR nodaļas līmeni operators atbild ar piezīmi, kas apvaino rakstītājas intelektu.

Kā liecina vairāki sociālo tīklu lietotāju uzņemti ekrānšāviņi, šāda tipa atbildes no “Rīgas Cirks” oficiālā profila nav retums, turklāt vienai dāmai, kura, iespējams, nežēlīgās dzīvnieku dresētājas skandāla sakarā izteikusies, ka cirku netaisās apmeklēt vispār, sniedzis atbildi, kuru pat iespējams interpretēt kā draudus.

Ļaudis par šo “netradicionālo” pieeju gan uzjautrinās, spriežot, ka nabaga PR speciālists droši vien ļoti nervozs, gan šausminās, uzsverot to, ka oficiālai valsts iestādei arī komunikācija ar iedzīvotājiem jāspēj nodrošināt pienācīgā līmenī.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.