Satraukumu Rīgā raisījušajos sūtījumos nav atrastas bīstamas vielas [papildināts]

© f64

Atbildīgie dienesti ir pārbaudījuši šodien Pulkveža Brieža ielā un Elizabetes ielā saņemtos aizdomīgos sūtījumus - aploksnes - un ekspertīzēs konstatēts, ka vielas, kas atradās sūtījumos, nav bīstamas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Šodien pēcpusdienā Rīgā minēto sūtījumu dēļ tika izsludināta ārkārtas situācija un no divām ēkām evakuēti cilvēki.

Vispirms aizdomīgas vielas dēļ cilvēki tika evakuēti no kāda uzņēmuma Pulkveža Brieža ielā, kur tika atrasta aploksne ar aizdomīgu vielu. Notikuma vietā strādāja gan Valsts policija, gan citi atbildīgie dienesti.

Vēlāk līdzīga iemesla dēļ cilvēki tika evakuēti no ēkas Elizabetes ielā 2, kurā atrodas Ukrainas vēstniecības Konsulārā daļa.

Latvijā

Maestro Raimonds Pauls pavasarī atrada savu jauno muzikālo favorītu – Edgaru Ošleju. Dziļš, samtains bass. Radiofonā skan viņa iedziedātais “Klusais vīrs” – Maestro mūzika un Jāņa Elsberga dzeja. Pats Ošleja nebeidz brīnīties par to, ka Pauls viņu uzrunājis. Taču atrodas arī citas pārsteidzošas lietas: piemēram, Raimonda Paula līdzdalība kāda slepkavas notveršanā. Par to un vēl ko citu mazliet parunāju ar Maestro.

Svarīgākais