Rīgas pašvaldības policistiem šodien izdevies izglābt pašnāvnieci

© F64

Piektdien, 6.novembra, rītā pašvaldības policijas Zemgales pārvaldē saņemts satrauktu iedzīvotāju zvans par to, ka no daudzdzīvokļu nama piektā stāva loga ir izliekusies sieviete, kura uzvedoties dīvaini, skaļi klaigājot un, iespējams, grasās izlekt pa logu.

Uz izsaukuma adresi policijas ekipāža devās nekavējoties ar ieslēgtiem operatīvā transporta gaismas un skaņas signāliem.


Notikuma vietā policijas darbinieki uzsāka sarunu ar sievieti un kamēr viens darbinieks to turpināja, otrs devās augšā uz 5.stāva dzīvokli. Ar kaimiņu palīdzību iekļūstot kāpņu telpā un dzīvoklī, policistiem izdevās sievieti no palodzes veiksmīgi nocelt.


Notikuma vietā ieradušies Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi sievieti hospitalizēja. Policija pateicas iedzīvotājiem par savlaicīgi sniegto informāciju un palīdzību piekļūšanai dzīvoklim.

Latvijā

IZM solītie tūristu tūkstoši uz olimpisko atlasi basketbolā neatbrauca. 5 miljoni iztērēti, bet kļūdas prognozēs neatzīst. Ja pirms olimpiskā turnīra IZM un LBS solīja naudu budžetam, šobrīd atrunājas ar emocijām un patriotismu. Olimpisko atlasi ar pustukšajām tribīnēm un naudas izlietošanas lietderību neviens nevērtēs, vēsta TV raidījums "Nekā personīga".

Svarīgākais