ŠOKĒJOŠI: Uz asiņainas grīdas kādā dzīvoklī policija atrod mazuli

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki vakar pēc izsaukuma nonākuši dzīvoklī, kur uz asiņainas grīdas atrasts zīdainis un viņa māte - stiprā alkohola reibumā, aģentūra LETA uzzināja RPP.

Ap plkst.1 naktī uz 4.novembri pie RPP darbiniekiem vērsās sieviete, kura paskaidroja, ka dzīvoklī Ulbrokas ielā izcēlies ģimenes konflikts. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka dzīvoklī atrodas zīdainis, dzīvoklī redzama nekārtība, uz grīdas asinis. Vīrietis dzīvoklī neatradās.

Dzīvoklī esošai bērna mātei veikts alkohola tests, izelpā konstatētas 2,09 promiles. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, taču sieviete atteikusies no hospitalizācijas, kā arī no bērna nogādāšanas pie vecvecākiem.

Pieņemts lēmums par bērna nošķiršanu no ģimenes un nogādāšanu drošā vidē.

Latvijā

Krīžu un konsultāciju centrs “Skalbes” ir veicis apkopojumu par saņemtajiem zvaniem kopš 2021. gada un secinājuši, ka 33% no ienākošajiem zvaniem ir saistīti ar vientulību. Dati liecina, ka visbiežāk ar vientulību saskaras cilvēki, kas cieš no fiziskām un psihiskām saslimšanām, kā arī sievietes, kas saskaras ar finansiālām grūtībām.

Svarīgākais