Rīgā policisti rupji aiztur jaunu sievieti, jo tā oponējusi viņu viedoklim

© Bez tabu

Ārkārtīgi nepatīkamu saķeršanos ar policistiem piedzīvojis kāds laulāts pāris, ziņo raidījums “Degpunktā”.

Kāds jauns pāris devies nobaudīt kokteiļus un izdejoties šīs piektdienas vakarā, tomēr gaidītā izklaide izvērtās par ļaunu murgu. Vīrietim klubā uzbrucis kāds agresīvi noskaņots vīrietis un tā kā kungs nav vēlējies iesaistīties kautiņā, viņš izsaucis policiju. Policisti vīrieti un viņa laulāto draudzeni, kopā ar uzbrucēju, nogādājuši iecirknī.


Tur gan sākusies zināma jezga, jo uzbrucējs negaidīti ticis atbrīvots. Policisti paziņojuši, ka viņš ieradīsies ar savu advokātu. Kad upuris kopā ar savu laulāto draudzeni sākuši pret šādu notikumu attīstību iebilst – policisti kļuvuši agresīvi. Viņi burtiski izmetuši vīrieti ārā no policijas iecirkņa un paziņojuši – viņa sieva esot neadekvātā stāvoklī, tādēļ viņi grasās viņu aizturēt.


Jaunā sieviete pret pašas gribu paturēta policijas iecirknī līdz pat rītam, turklāt viņai noformēts protokols. Cilvēkiem, kuri arī atradušies rindā policijas iecirknī, izdevies nofilmēt sievietes aizturēšanu un redzams, ka policisti pret jauno dāmu izturas visai agresīvi.

Kamēr vīrs spriež, ka viss šis noticis tādēļ, ka uzbrucējs bijis vai nu policijas darbinieks, vai kukuļdevējs, tikmēr policijas pārstāvis raidījumam “Bez Tabu” teic – pret uzbrucēju uzsākta lietvedība un jaunā sieviete, pēc policistu domām, esot bijusi neadekvātā stāvoklī. Tāpat viņš norāda – tā kā sieviete ir par savu aizturēšanu vērusies policijā, arī šī lieta tiks skatīta un vērtēta.

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais