Rīt pie Saeimas notiks trešais protests pret bēgļiem

© facebook/ekrānšāviņš

Rīt 5. novembrī Nacionālā Savienība "Taisnīgums" un biedrība "Tēvijas Sargi" rīko jau trešo akciju pret, viņuprāt, Latvijai uzspiestajiem un valdības šeit prettiesiski ievestajiem nelegālajiem imigrantiem.

„Tēvijas Sargu” izveidotā publiska  pasākumā: „Protests pret imigrāciju” facebook lapā pagaidām protestu pieteikušies apmeklēt tikai 98 cilvēki, lai gan uzaicināto ļaužu skaits jau sasniedzis gandrīz 1000 ļaužu .

Pulcēšanās notikšot ap plkst. 16:00 un piketā NS „Taisnīgums” un brālība „Tēvijas sargi” plāno Saeimā iesniegti patriotiski noskaņotu latviešu juristu izstrādātos grozījumus Imigrācijas un Patvēruma likumos, kuru pieņemšana ļautu novērst turpmāku 3.valstu nelegālo imigrantu organizētu ievešanu Latvijā.

Latvijā

Dzinēju trūkuma dēļ lidmašīnas paliek uz zemes, tāpēc tiek atcelti reisi, un nacionālā aviokompānija “airBaltic” cieš zaudējumus – tādu cēloņsakarību ķēdi atklājis “airBaltic” izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs Martins Gauss. Bet jau pirms diviem gadiem tapa zināms, ka aviokompānija pasūtījusi lidmašīnas ar garu mūžu nestrādājošiem dzinējiem. Bija iespējams prognozēt, ka tie visi ātri vien izies no ierindas.

Svarīgākais