Nils Ušakovs oriģinālā veidā reklamē Rīgas muzeju

© f64

Rīgas mērs Nils Ušakovs savā sociālo tīklu kontā dalās ar iespaidiem par jauno Krievijas seriālu, kura filmēšana notikusi mūsu pilsētā. Pilsētas galva atzīst, ka viņam ļoti patīk sērija, kurā tiek aplaupīts Vēstures un kuģniecības muzejs. Un šo aspektu mērs izmanto, lai aicinātu ikvienu interesentu apmeklēt sen neapciemoto muzeju.

"Vakar skatījos kārtējo krievu seriāla "Kvests" sēriju, kurā piedalās pazīstamais Prilučnijs un citi krievu aktieri. Visas sērijā attēlotās ainas notiek Rīgā. Pagaidām man vislabāk patīk sērija, kurā tiek aplaupīts mūsu Vēstures un kuģniecības muzejs. Atcerieties, kā izskatās mūsu nelielais, mājīgais muzejs ar mīļajām tantiņām – biļešu tirgotājām? Bet, lūk šādi darbs muzejā un tam sekojošā aplaupīšana izskatās kino," klāsta N. Ušakovs.

"Apsardze ar roku dzelžiem, visur kameras un monitori, sirēnas, apsargs skrien pie seifa ar pistoli rokās. Pie mums, Rīgā, pēc trauksmes sirēnas apsargs labākajā gadījumā tviterī uzrakstīs "atkal signalizācija gaudo". Un, protams, policija, kas "atlido" pie muzeja ieejas. Viss, kā Amerikā. Ja kas, šī nav seriāla reklāma. Šī ir reklāma Vēstures un kuģniecības muzejam. Ļoti labam muzejam. Tas strādā no trešdienas līdz svētdienai, no plkst.11 līdz 17. Biļetes cena – 4,27 eiro, skolēniem un pensionāriem – 0,71 eiro, studentiem – 1,42 eiro."

Svarīgākais