NEKAUNĪBA: Visticamāk, sirmgalvei nezinot, ceļmalā izmesta visa viņas iedzīve

© Facebook, Jānis Grende

Jānis Grende facebook ziņo, ka nesen, cenšoties ar apbraukt korķi Krustabaznīcas ielā un braucot gar Lizuma ielas garāžām, ieraudzījis “brīnišķīgu ainu” - kāds izmetis ceļmalā visu iedzīvi - albumus, telefona rēķinus, pases kopijas, zāles, drēbes.

“Redzēts ir daudz visādu sūdu mežos, utt, bet nu šis pārspēja visu. Nedomāju, ka šo izmetuši paši šo mantu īpašnieki, jo vai tad tiešām kāds būtu tik stulbs un izmestu savus dokumentus,” spriež J. Grende.

Bet ieraksta komentētāji apgalvo, ka pēc tiem datiem, kas redzami uz dokumentiem un fotogrāfijām, tie abi cilvēki ir ļoti veci, lai paši mantas izmētātu. “Kaimiņi saka, ka tante (ap 80 gadiem) viena pati redzēta tur dzīvojam, visdrīzāk vīrietis jau kādu laiku ir miris. Nesen tajā dzīvoklī ugunsdzēsēji pa logu kāpuši, jo tantei laikam slikti bija palicis. Tante aizvesta. Kopš tā laika arī dzīvokļa iedzīve un tamlīdzīgas mantas ik pa laikam pie atkritumu kastēm parādoties. Radinieki/ jaunie īpašnieki kaimiņiem nav gan zināmi. Attiecīgi arī nav zināms, ko saukt pie atbildības par pie garāžām izmestām mantām,” raksta Gatis Eidmanis

Svarīgākais