UZMANĪBU: Ierobežos satiksmi 11.novembra krastmalā

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Rīgas dome portālā riga.lv informē, ka gada pēdējos mēnešos tiks ierobežota satiksme 11.novembra krastmalā.

Sakarā ar kanalizācijas tīklu izbūves darbiem no 28. oktobra līdz 29. decembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā un virzienā no Dzelzceļa tilta līdz Akmens tiltam. Nepieciešamības gadījumā arī pretējā ielas posma virzienā var tikt ieviesti satiksmes ierobežojumi. Lūgums autovadītājiem laicīgi plānot savus maršrutus, jo minētajā vietā gaidāmi ievērojami satiksmes apgrūtinājumi!
 
Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ielas ierobežotajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī sabiedriskā un operatīvā transporta satiksmi.

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais