Lidosta "Rīga" strādā normālā režīmā

Pateicoties visu resursu piesaistei un aktīvam darbam naktī, šorīt starptautiskā lidosta "Rīga" strādā normālā režīmā, biznesa portālam "Nozare.lv" apstiprināja lidostas preses sekretārs Mārtiņš Langrāts.

"Šorīt viss ir pilnīgā kārtībā. Lai to panāktu, esam darījuši visu iespējamo un neiespējamo," sacīja Langrāts, raksturojot darbu lidostā, lai, neskatoties uz otro dienu turpinošos snigšanu, nodrošinātu lidošanai pieņemamus apstākļus.

Sniega tīrīšanas darbi, piesaistot papildu cilvēkus, turpinājušies visu nakti un šorīt lidosta strādā pēc saraksta. Par konkrētiem reisiem gan jāinteresējas aviokompānijās un nepieciešamo informāciju var saņemt arī lidostas interneta mājas lapā "www.riga-airport.com".

Langrāts arī aicināja cilvēkus, kuriem šodien paredzēts lidojums vai jāsagaida atlidojušie, rēķināties ar situāciju pilsētā, kur sniegs apgrūtina braukšanu, un laicīgi doties uz lidostu.

Kā liecina lidostas interneta mājas lapa, vienīgais reiss, kas šorīt atcelts, bijis "airBaltic" lidojums no Tartu uz Rīgu. Izlidošana notiek saskaņā ar plānoto.

Svarīgākais