Palīdzi mīlniekam: rīdzinieks meklē trolejbusā noskatītu daiļavu

© fluentu.com

Sociālajā tīklā facebook lielu popularitāti izpelnījies kāda jauna vīrieša ieraksts, ar kura palīdzību viņš meklē kādu trolejbusā ieraudzītu skaistuli, kuru pakautrējies uzaicināt uz kafiju un nu cer, ka viņam izdosies pie šadas iespējas tikt.

„Sestdien, 10. oktobrī 19. trolejbusa gala pieturā, Ziepniekkalnā, 13:37 iekāpa skaista sieviete, tumšiem, gariem matiem , melnā ādas jakā. Viņa izkāpa Ceļu satiksmes pieturā, un trolejbusam stājoties, viņa ieķērās man piedurknē, lai nepakristu. Es biju brūnā ādas jakā. Velētos viņu uzmeklēt un aizvest iemalkot kaut tasi kafijas. Trolejbuss bija pārpildīts un es kautrējos viņu uzrunāt, bet tagad, ceru, ka ziņa nonāks līdz viņai un man būs otra iespēja!” savā facebook profilā ierakstījis Mārtiņš Folbergs, kurš arī lūdzis līdzcilvēkus pēc iespējas vairāk dalīties ar šo ierakstu.
 
Ar ierakstu jau dalījušies vairāk nekā 3653 facebook lietotāju.
 

Latvijā

No nākamā mācību gada varētu aizliegt izmantot mobilos tālruņus skolās 1.- 6.klašu skolēniem, ja vien tie nebūs nepieciešami mācību priekšmeta programmas apgūšanai, šādus grozījumus Izglītības likumā šodien atbalstīja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija.