Ūdensvada plīsuma dēļ bez ūdens paliek trīs viesnīcas

Vakar ūdensvada plīsuma dēļ Rīgā, Pulkveža Brieža ielā, bez ūdens ilgstoši palikušas viesnīcas "Domina Inn Riga", "Hotel Monika" un "Albert Hotel".

Visas dienas garumā pludojusi Pulkveža Brieža iela, un ūdens līmenis sasniedzisdurvju sliekšņus un traucējis viesnīcas darbību. "Domina Inn Riga" gan ar ūdens baloniem apgādājusi katru viesnīcas klientu.

"Rīgas ūdens" telefoniski sniegtās informācijas uzņēmums "Domina Inn Riga" uzzinājis, ka galvaspilsētā vakar bijuši vismaz septiņi lieli ūdensvadu plīsumi.

Kā skaidroja SIA "Rīgas ūdens" sabiedrisko attiecību speciālists Artūrs Mucenieks, plūdus Pulkveža Brieža ielā vakar radījis ielas vada plīsums, kas noticis agri no rīta, bet uzņēmuma darbinieku brigādei izdevies to lokalizēt un šobrīd ūdensvada labošanu jau plānots noslēgt ar asfaltēšanas darbiem.

Jautāts par viesnīcas pārstāves minētajiem septiņiem lielajiem ūdensvadu plīsumiem, Mucenieks norādīja, ka tas nav bijis nekas liels, piebilstot, ka "Rīgā plīst kaut kas katru dienu, bet ir lietas, ko cilvēki neievēro". Šobrīd nozīmīgu ūdensvadu plīsumu galvaspilsētā neesot.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais