Aculiecinieks sabiedriskajā transportā notver kabatzagli

© F64

Vakar Centrāltirgus ielā Rīgā veiksmīgi aizturēts kabatzaglis, kura aizturēšanā Valsts policijas pateicas aculieciniekiem, kurš nepalika vienaldzīgs.

Vakar policija saņēma izsaukumu uz Centrāltirgus ielu, kur notverts kabatzaglis. Policisti devās uz notikuma vietu, kur noskaidroja, ka sabiedriskajā transportā kāds vīrietis piegājis pie sievietes un izvilcis no viņas somas maku. To redzējis kāds pasažieris, kurš notvēris ļaundari un izsaucis policiju.

Policisti 1987. gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš vairākkārt sodīts par zādzībām un narkotisko vielu lietošanu, nogādāja Rīgas Latgales iecirknī. Aizturētais atzina savu vainu zādzībā, bet cietusī atguva nozagto maku. Par zādzību ir uzsākts kriminālprocess.

Valsts policija pateicas atsaucīgajam iedzīvotājam, kurš nepalika vienaldzīgs un atgādina, ka ikvienam jābūt uzmanīgam un jāpieskata savas mantas, rūpējoties par to, lai tās nebūtu viegli pieejamas ļaundariem.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais