UZMANĪBU: Vairākās vietās Rīgā traucēta luksoforu darbība

© twitter.com

Twitter lietotāji ziņo, ka vairākās ielās Rīgā luksoforu darbība.

Zināms, ka to darbība traucēta uz Brīvības/Pērnavas un Brīvības/Cēsu ielas krustojuma. Tāpat pienākušas ziņas, ka luksoforu darbība traucēta arī netālu no Dzemdību nama.

Ziņu aģentūra LETA ziņo, ka šodien plkst.10.11 noticis tehnoloģisks traucējums desmit kilovoltu elektrotīklā Rīgā. Traucējums ietekmēja elektroapgādi lietotājiem Krišjāņa Valdemāra, Hospitāļu, Brīvības ielas un Brīvības gatves apkārtnē. Elektroapgādes traucējumi šobrīd iespējami aptuveni 3600 "Sadales tīkla" klientu. 

Uzņēmuma "Sadales tīkls" operatīvā izbraukumu brigāde nekavējoties jau ir sākusi bojājuma lokalizēšanu, lai visiem klientiem atjaunotu elektroenerģijas piegādi pēc iespējas ātrāk.

Jau plkst.10.52 elektroenerģijas piegāde tika atjaunota vienai apakšstacijas "Vairogs" desmit kilovoltu kopnei un atjaunota elektroapgāde lielākajai daļai klientu Krišjāņa Valdemāra, Hospitāļu, Miera ielā un Brīvības gatvē.

Turpinot tehnisku darbu pie elektrotīkla bojājuma novēršanas, plkst.11.13 elektroenerģijas piegāde tika atjaunota arī klientiem Ēveles ielas apkārtnē.

Elektroapgādes traucējumi Rīgā novērsti un visiem klientiem elektroenerģijas piegāde atjaunota plkst.11.51.

Pēc operatīvās informācijas, elektroapgādes traucējumus izraisīja bojājums desmit kilovoltu elektrolīnijā, radot tehnoloģisku traucējumu apakšstacijā "Vairogs" un elektroenerģijas piegādes pārtraukumu klientiem.