Uzmanību: Šodien Rīgā vērienīgi protestēs pret bēgļiem

© facebook

Sociālo tīklu lietotāji aktīvi dalās ar informāciju par šodien gaidāmo protestu pret uzspiestiem imigrantiem Latvijā.

Piketu, protesta akciju un gājienu organizē “Tēvijas sargi" un "Nacionālā savienība Taisnīgums”. Gājiens sāksies 18:00 Strēlnieku laukumā pie Rīgas domes un 19:00 pie Brīvības pieminekļa notiks mītiņš un koncerts ar dažādu Latvijā plaši pazīstamu mākslinieku piedalīšanos.

Mītiņā sanākušie tiks iepazīstināti arī ar likuma grozījumiem. “Pasākumā iepazīstināsim ar izstrādātajiem Imigrācijas un Patvēruma likumu grozījumiem, kuru mērķis ir atbalstīt Latviju kā nacionālu valsti. Aicinām nebūt vienaldzīgiem un ar savu klātieni paust noraidījumu L. Straujumas un septiņu Latvijas valdības ministru slepeni, bez Saeimas apstiprinājuma pieņemtajam lēmumam piekrist trešo valstu imigrantu ievešanai Latvijā,” par protesta akcijas mērķiem rakstīts biedrības “Taisnīgums” mājas lapā.

Organizatori arī pauž viedokli, ka šobrīd jāpieprasa valdošajai koalīcijai aizstāvēt nacionālās intereses un jānoraida jebkādi mēģinājumi uzspiest Latvijai bēgļu kvotas.

Tāpat arī pasākuma organizatori savā mājas lapā „taisnigums.lv” ievietojuši informāciju par to, kādus tieši apdraudējumus, viņuprāt, sev līdzi nesīs bēgļi un kāds varētu būt problēmas risinājums.


Jāpiezīmē, ka spriežot pēc iedzīvotāju aktivitātes sociālajos tīklos, mītiņš varētu būt visai labi apmeklēts.

Svarīgākais