Pašvaldības policija aiztur bruņotu uzbrucēju

© F64

Kā liecina sociālajā tīklā twitter publicētā informācija, tad Rīgas Pašvaldības policijai izdevies aizturēt bruņotu vīrieti.

Kurzemes pārvaldes darbinieki 14. jūlijā pulksten 17:30 saņēma informāciju, ka Bolderājā uz ielas pie nama sadurts vīrietis.Ierodoties norādītajā vietā, policisti sastapa vīrieti ar durtu brūci kājā. Likumsargi uz notikuma vietu nekavējoties izsauca Neatliekamo medicīnisko palīdzību un noskaidroja uzbrucēja vizuālo izskatu. Bija zināms virziens, kurp devies naža vicinātājs, līdz ar to vainīgā meklēšanā iesaistīta otra pašvaldības policijas ekipāža.Drīz vien aizturēta persona, kura atbilda iepriekš minētajam aprakstam, kā arī pie 43-gadīgā vīrieša atrasts nazis.


Uz notikuma vietu izsaukti kolēģi no Valsts policijas. Tā kā arī cietušais vīrietis izrādīja agresivitātes pazīmes, kolēģi no Valsts policijas pavadīja mediķus un cietušo uz slimnīcu, savukārt pašvaldības policisti nogādāja iespējamo vainīgo Valsts policijā lietvedības nodrošināšanai un apstākļu noskaidrošanai.

Latvijā

Pēdējo trīs gadu laikā svārstīgas sociāli ekonomiskās situācijas rezultātā ievērojami palielinājies atbalstāmo personu - zemu ienākumu un krīzes situācijā nonākušo Latvijas iedzīvotāju - skaits, turklāt to vidū no 2022.gada bieži ir arī Ukrainas iedzīvotāji, valdībai sniegtajā informatīvajā ziņojumā par materiālās nenodrošinātības mazināšanu atzīmē Labklājības ministrija (LM).

Svarīgākais