Varam justies droši-bīstamais suns Rīgā atrasts

© MansDraugs.lv

Kā liecina informācija Valsts policijas (VP) ievietotā informācija sociālajā tīklā facebook, tad suns, kas nedēļas sākumā bīstami sakodis sievieti ir atrasts.

Šo dienu laikā policisti un dzīvnieku patversmes “Ulubele” darbinieki meklēja aizbēgušo dzīvnieku, vairākkārt pārbaudot gan vietu, kur suns līdz šim uzturējies, gan citas teritorijas, kurās dzīvnieks varēja atrasties. Šodien pēcpusdienā dzīvnieku patversmes “Ulubele” darbinieki pamanīja suni, kurš bija atgriezies savā iepriekšējā uzturēšanās vietā – pamestajā dārza mājiņā. Suns pret dzīvnieku patversmes darbiniekiem agresiju neizrādīja un veiksmīgi tika nogādāts patversmē, kur atradīsies speciālistu uzraudzībā.

Dzīvnieku patversmes speciālisti kopīgi ar policijas darbiniekiem izvērtēs suņa veselības stāvokli, lai konstatētu iespējamas cietsirdīgas izturēšanās pazīmes no saimnieces puses.

Policija izsaka pateicību dzīvnieku patversmes "Ulubele" darbiniekiem par palīdzību dzīvnieka meklēšanā un nogādāšanu uz patversmi.

Latvijā

TV24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu” viesojās sociologs Aigars Freimanis, kurš komentēja labklājības ministra Ulda Auguļa (ZZS) nesenos izteikumus par bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanu. Freimanis atklāj, ka Auguļa kungam piemīt kāds “politisks netikums” un uzskata, ka šoreiz labklājības ministrs ir "mazliet iebraucis auzās."