ACULIECINIEKS: Divi puskaili Jāņa bērni priecē rīdziniekus

© nra.lv

Kā portālam nra.lv ziņo vērīgi aculiecinieki, tad Rīgas centrā šodien uzdarbojas divi vainagoti un puskaili pāragri Jāņu svinētāji.

Abi jaunieši tērpti pieticīgos baltos tērpos, kuri sastāv no peldkostīma un savdabīgiem, baltiem lakatiem. Kājās jauniešiem ir uzvilktas improvizētas pastalas un ķermeni sedz latvju rakstu zīmes. Vainagotie jaunie cilvēki ar grābekli un zāles pļāvēju dažādās Rīgas centra vietās „pļāva” līdzi paņemtu zaļu paklāju un priecēja aculieciniekus.

Kā ziņo mūsu lasītāja, tad jaunieši esot priecējuši diezgan daudzus Rīgas iedzīvotājus. „Šie divi, laikam, pusi Rīgas šodien apļāvuši. No rīta abi centīgie Jāņa bērni veica savu performanci pie Dailes teātra un no sākuma  man likās, ka šī ir reklāma kādai izrādei, bet 30 minūtes vēlāk, atkal uzdūros viņiem Merķeļa un Satekles ielas krustojumā, kur viņi turpināja savas darbības, pievēršot diezgan lielu apkārtējo uzmanību,” raksta aculieciniece.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais