ACULIECINIEKS: Pārgalvīgs autovadītājs kavē satiksmi

© twitter; ekrānšāviņš

Šodien, 13. maijā kāds steidzīgs busiņa vadītājs Mārupes un Liepājas ielas krustojumā izlēma novietot savu automašīnu šķērsām uz ielas, aizņemot abas brauktuves joslas, lai gan ielas malā atrodas bezmaksas stāvvieta. Tādā veidā tika ievērojami traucēta satiksme šajā ceļa posmā.

Citi satiksmes dalībnieki busiņam centās tikt garām, braucot arī pa gājēju ceļu. Pēc pāris minūtēm atskrēja arī pats šoferis, pusmūža vecuma vīrietis, un, mierīgi iekāpjot automašīnā, devās projām.

Portāls nra.lv sazinoties ar Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecāko speciālistu Dairi Anučinu noskaidroja, ka šādā gadījumā  jāzvana uz numuru 110 un jāizsauc policija, kas attiecīgi atbrauktu un noformētu protokolu.

Dairis Anučins komentē: „Ja ekipāža atbrauktu uz notikuma vietu, sastādītu protokolu, protams, šoferi sauktu pie administratīvās atbildības par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu. Taču tā kā policija netika izsaukta, tad šobrīd skaidrot, kāpēc šoferis tā rīkojies, es nevarēšu.”

Latvijā

Iniciatīvu portālā "Mana balss" sākta parakstu vākšana valsts apmaksātai dzimumlocekļa rekonstrukcijai pēc prostatas vēža operācijas, informē iniciatīvs autors, onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības "Dzīvības koks" Vīriešu nodaļas vadītājs Agris Freibergs.