Šonakt rīdziniekus satraucis aizdomīgs helikopters

© f64

Kā portālam nra.lv ziņo vērīgi aculiecinieki, vakar ap pusnakti Uzvaras parkā noslēpumaini nolaidās helikopters, kurš nedaudz vēlāk, tikpat noslēpumaini, aizlidojis.

Helikoptera nolaišanās esot konstatēta neilgi pēc pusnakts un tas esot noticis pietiekami skaļi – dzirdēt šo nolaišanos varējuši arī Rīgas Stradiņa Universitātes kopmītnēs mītošie jaunieši, Mārupes ielā 17.

„Pat nezināju, ko domāt, likās tik dīvaini, ka nakts vidū virs Rīgas lidinās helikopters, kurš pie tam arī nosēžas,” portālam nra.lv atklāj kāda aculieciniece, kura arī piemetina, ka par helikoptera izcelsmi gan nezina, tomēr pašreizējā situācijā, kad katru dienu medijos izskan informācija par Krievijas militārās tehnikas pārvietošanos gar Latvijas gaisa telpu, helikoptera lidošanas trokšņi esot pamatīgi „uzdevuši pa nerviem”.

Kā portālam nra.lv apstiprināja Aizsardzības ministrijas pārstāvis, Kaspars Glakins, vakardienas mistiskais lidotājs ir Nacionālo Bruņoto spēku (NBS) helikopters, kurš naktī bija nogādājis cilvēku slimnīcā. „Uzvaras parkā ir viens no helikoptera nolaišanās laukumiem, kur arī tika nosēdināts helikopters, lai mēs varētu nogādāt slimnieku ārstniecības iestādē,” skaidro K. Galkins.

Arī sociālajā tīklā twitter cilvēki pauduši savu izbrīnu un neizpratni par notikušo.

 

Haralds K. ‏@Hadzaka  9h9 hours ago

Uzvaras parkā tieši 00:00 nolaidās helikopters!? Kadu cietušo atveda? Vai....?

Mārtiņš Būmanis ‏@Squimzer  9h9 hours ago

Tas moments, kad uzvaras parkā nolaižas helikopters..

Zane Jansone ‏@Latvian_Blond  9h9 hours

Kas tas ir par helikopteru,kurš tikko nolaidās Uzvaras parkā? Vnk what.....

Svarīgākais