APSKATS: Foršākās vietas, kur Rīgā dzert kafiju un lietot wi-fi

Innocent © publicitātes

Populārajā interneta vietnē lovintrends.com tiek apkopota informācija par dažādām pasaules pilsētām, tajās esošajiem veikaliem, atpūtas iespējām, labākajām izklaides vietām, ēstuvēm utt. Šonedēļ vietne apkopojusi apskatu par Rīgā pieejamajām kafejnīcām un restorāniem, kuros esot visērtāk strādāt, atpūsties un lietot bezvadu internetu jeb wi-fi.

Vietne skaidro, ka mūsdienu pasaulē arvien vairāk cilvēku izvēlās nevis uzvilkt ciešas kaklasaites un doties uz ofisiem, bet gan katru dienu mēro ceļu uz tuvējo, iecienīto atpūtas vietu, lai strādātu neformālā atmosfērā.

Rīga šādām nodarbēm, pēc vietnes domām, ir ļoti piemērota, jo daudzviet ir pieejams bezvadu internets, savukārt pieejamās kafejnīcas un restorāni - gaumīgi, stilīgi un uz Eiropas galvaspilsētu fona- nedārgi.

10. labākā vieta, kur izmantot iespēju lietot bezvadu internetu un strādātu, ir pilsētas sirdī esošais Radisson Blu lobi bārs, Elizabetes iela 55.

9. vietā ierindojies K|I|D Tērbatas ielā 41/43, ko apskatnieki raksturo ar vārdiem - jauks iekārtojums, draudzīga apkalpošana, bezmaksas wi-fi un garšīga kafija.

8. vietā tiek minēta Caif Cafe Tērbatas iela 14, kas izraudzīta mājīgā atpūtas stūrīša jeb dīvānu zonas dēļ.

7. vietā atrodama alternatīvā Gauja Tērbatas iela 54, kas iekārtota 80. gadu stilā un lepojas ar īpaši nepiespiestu atmosfēru.

6. vietā vietne iesaka doties uz Birojnica, Berga Bazārs, Dzirnavu 84. Lai gan šeit par internetu jāmaksā stundas likme, tomēr tas esot tā vērts, jo tā ātrums tiešām iepriecinot. Turklāt- pretim varot saņemt bezmaksas ūdeni, reprezentatīvu telpu nopietnām pārrunām un tikšanās reizēm, kā arī pieeju visiem laikrakstiem un milzīgai grāmatu krātuvei.

Labāko vietu piecinieku ievada populārā atpūtas vieta Piens Aristida Briāna iela 9, kas vietnei iepatikusies ar tās plašo terasi, dīvāniem un nepiespiesto atmosfēru. "Lieliska vieta, ja paralēli darbam gribat iedzert arī kādu alus kausu," pauž apskatnieki.

4. vietā atrodama Fazenda Bazars Baznicas 14, kas iekaro sirdis ar tās Provansas stilu, gaisīgo, romantisko noskaņojumu un garšīgajiem ēdieniem.

3. vietā vietne ierindojusi Innocent Cafe Blaumaņa ielā 34-1a, kas tiek raksturots kā "viena no labākajām vietām pilsētā, kur baudīt kafiju."

2. vietas ieguvēja, kafejnīca Zanna atrodas prestižajā Tomsona ielā 2. Šo vietu ārzemju apskatnieki apvelta ar raksturojumu -fantastiska, neformāla atmosfēra ar garšīgu kafiju u lielisku apkalpošanu.

1. vietā ir ierindojusies kafejnīca Miit Lāčplēša iela 10, ko vietne nosaukusi par "hipsteru paradīzi". Augstu novērtējumu izpelnījusies veģetāriešu ēdienkarte, kā arī nebeidzamas variācijas par siera kūkām.

Latvijā

Lielais kritušo skaits abās karojošajās pusēs 1944. gada kaujās par Bausku apliecināts ar vārdiem no vietējā avīzē “Bauskas Darbs” 1945. gada 9. jūnijā publicētas Bauskas apriņķa Tautas veselības nodaļas prasības pilsētas izpildu komitejai šos līķus beidzot tomēr apglabāt.

Svarīgākais