ACULIECINIEKS: Juglas mežacūkas atgriezušās

© twitter; ekrānšāviņš

Pirms aptuveni divām nedēļām rīdziniekus pārsteidza ziņa par mežacūkām, kuras "ganījās” Juglā pie pašām tramvaja sliedēm un degvielas uzpildes stacijas. Izrādās, ka drosmīgās cūkas arī vakarnakt bija devušās pa ierastajām takām.

Kā ziņo twitter lietotāji, mežacūkas atkal manītas tieši tajā pašā vietā, kur pagājušo reizi. Arī šoreiz cūkas šķērsojušas Brīvības gatvi un uzkavējušās uz tramvaja sliedēm, kur tās iemūžinājuši acīgi garāmgājēji.

Jau iepriekš ziņots, ka naktī no 24. uz 25. februāri mežacūkas devās pastaigā pa naksnīgo Juglu un viesojās gan daudzdzīvokļu namu pagalmos, gan pie tramvaja sliedēm, kā arī šķērsoja Brīvības gatvi un paviesojās degvielas uzpildes stacijā „Neste”.

Meža cūciņu atkārtotā parādīšanās izsaukusi prieku twitter lietotājos, kuri dzīvniekus jau nodēvējuši par „Juglas” mežacūkām:

Jānis Polis‏@JanisPolis

Mēs to gaidījām un tas ir noticis. Juglas cūkas ir atgriezušās :)

Kaspars Foigts ‏@laacz  22m22 minutes ago

Zāli RS iesējuši?

Uldis Ziediņš ‏@uldisz  16m16 minutes ago

@janispolis Mežacūku retvītu medības :)

 ArnisR ‏@ArnisRG  10m10 minutes ago

@laacz @JanisPolis Nē, tas ir slepenais RD projekts "Rīgas kartupelis". Cūkas pirmās uzodušas :)

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.