Rīgā par dzīvesbiedra noslepkavošanu aizturēta kāda sieviete

© f64

Policija vakar, 11.decembrī, apcietinājusi 1981.gadā dzimušu sievieti par dzīvesbiedra noslepkavošanu, uzzināja Valsts policijā.

Pirmdien, 8.decembrī, Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Dzirciema ielu, Rīgā. Tur starp sievieti un 1978.gadā dzimušu vīrieti bija izcēlies konflikts, kas vīrietim beidzās letāli.

Policisti izbrauca uz notikuma vietu, kur konstatēja 1978.gadā dzimuša vīrieša līķi. Par dzīvesbiedra noslepkavošanu policija aizturēja 33 gadus vecu sievieti un nogādāja policijas iecirknī. Aizturētā iepriekš jau trīs reizes bijusi tiesāta par zādzībām. Izmeklēšanā atklājās, ka sieviete ir narkotisko vielu lietotāja.

Policija noskaidroja, ka starp abām personām bija izcēlies sadzīvisks konflikts, kā rezultātā sieviete ar diviem naža dūrieniem sirds rajonā nogalināja vīrieti.

Pret sievieti policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par slepkavību. Šādam noziegumam likumā paredzēts sods - mūža ieslodzījums, brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem.

Vakar tiesa sievietei piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Svarīgākais