"Rimi" maizes krāsns tvaiku dēļ evakuēts tirdzniecības centrs "Origo"

© f64

Dūmu detektorā iekļuvušu tvaiku dēļ šodien tika evakuēts tirdzniecības centrs "Origo", apstiprina "Origo" apsaimniekotājas SIA "Linstow Center Management" (LCM) pārstāve Evija Ansonska.

Viņa skaidro, ka dūmu detektoru nostrādāšanas rezultātā "Origo" centrā iedarbojās dūmu trauksmes izziņošanas sistēma un plkst.12.56 tika sākta "Origo" evakuācija.

Pēc Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārbaudes ugunsgrēka draudi netika atklāti. Detektoru nostrādāšanas iemesls bija tvaiki no "Origo" centrā esošā "Rimi" maizes krāsns.

Par precīzu tajā brīdī uz vietas esošo cilvēku skaitu Ansonska nevar informēt. Taču viņa piebilst, ka tirdzniecības centrs "Origo" ir atvērts un turpina darboties.

"Rimi" pārstāvji par šo gadījumu komentārus aģentūrai LETA nesniedz.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.