Rīgā deg "Latvijas Balzams" noliktava

© f64

Rīgā, Aleksandra Čaka ielā, uzņēmumā "Latvijas Balzams" izcēlies ugunsgrēks un to devušies dzēst vērienīgi glābēju spēki, aģentūrai LETA apliecināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.

Īsi pirms plkst.11 saņemta informācija, ka kādā ražošanas uzņēmuma gatavās produkcijas noliktavā, kas atrodas trīsstāvu angāra tipa ēkā, izcēlies ugunsgrēks. Cilvēki no uzņēmuma evakuēti vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Lai arī pagaidām nav ziņu par degšanas platību, ugunsgrēks noteikts kā paaugstinātas bīstamības, jo notiek ražošanas uzņēmumā. Uz notikuma vietu devušās astoņas autocisternas, divas autokāpnes un viens autopacēlājs. Kopumā uz izsaukumu reaģējuši 47 ugunsdzēsēji.

Pirmajā stāvā šobrīd deg paletes ar gatavo produkciju, un liesmas pa transportiera lenti bija nokļuvušas arī otrajā stāvā, taču tur jau nodzēstas.

"Latvijas balzams" komunikāciju vadītāja Dana Hasana aģentūrai LETA apliecināja, ka cietušo notikušajā nav. Patlaban turpinās ugunsgrēka dzēšana.

"Pēc uzņēmuma izsaukuma, kas tika veikts nekavējoties, konstatējot aizdegšanos, ir ieradušies atbildīgie glābšanas dienesti - sešas ugunsdzēsēju mašīnas. Ugunsgrēka iemesls pašlaik vēl nav noskaidrots," norādīja uzņēmuma pārstāve.

Svarīgākais