"Rīgas svētku restorānam" apmeklētāju netrūkst

© F64

Spīķeru centrālajā laukumā šodien kupli apmeklēts ir "Rīgas svētku restorāns", kurā vienlaicīgi darbojas 15 Rīgas restorāni un kafejnīcas, novēroja aģentūra LETA.

Populāru pavāru piedāvātos ēdienus bauda simtiem cilvēku. Apmeklētākie, spriežot pēc rindu garuma, ir restorāni "Vincents", "Valtera restorāns" un "Vairāk saules". Daudz apmeklētāju ir arī restorānā "Le Dome" un trīs pavāru restorānā "Tam labam būs augt".

"Rīgas svētku restorāna" apmeklētāji var ne vien nobaudīt šefpavāru sarūpētos gardumus, bet arī vērot dažādus paraugdemonstrējumus, muzikālus priekšnesumus, piedalīties degustācijās un citos pasākumos.

Kā novēroja aģentūra LETA, vairāki apmeklētāji dejoja un dziedāja līdzi Daumantam Kalniņam, kurš uzstājās Spīķeru laukumā. Mūziķu priekšnesumi paredzēti visas dienas garumā.

Daudz apmeklētāju Spīķeros ir Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) organizētajai darbnīcai, kurā bērni no dažādiem materiāliem gatavo tiltus.

"Rīgas svētku restorāns" darbosies līdz plkst.17. "Rīgas svētku restorāna" dalībnieki ir "Vincents", 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", "Burkāns", "Dārzs", "Valtera restorāns", "Vairāk saules", "Le Dome", "Innocent café", "Avalon", "Muusu", "KID", "Ostas Skati", "EcoCatering", "Tinto" un "B-Bārs".

Šo pasākumu organizē Rīgas Tūrisma attīstības birojs (RTAB).

Šajā nedēļas nogalē notiekošo Rīgas svētku pasākumu programma ir pieejama interneta vietnē "www.rigassvetki.lv".

Latvijā

Latvijā faktiskā bezdarba līmenis šogad augusta beigās, tāpat kā mēnesi iepriekš, bija 6,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes darbaspēka apsekojuma dati.

Svarīgākais