Abās gadumijas dienās Rīgas sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas

2009.gada 31.decembrī jeb Vecgada dienā, kā arī 2010.gada 1.janvārī jeb Jaungada dienā par braukšanu Rīgas pašvaldības sabiedriskajā transportā nebūs jāmaksā, uzzināja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) ir vienojies ar pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" par to, ka abās gadumijas dienās Rīgas pašvaldības sabiedrisko transportu visi varēs izmantot bez maksas, turklāt "Rīgas satiksme" organizēs papildreisus, lai mājās sev pieņemamā laikā varētu nokļūt arī vēlākie pasažieri.

Ušakovs aicina rīdziniekus un galvaspilsētas viesus izmantot šo iespēju un apmeklēt pašvaldības sarūpētos svētku pasākumus - ērģeļkoncertu Rīgas Domā, muzikālo pasaku uz Operas fasādes, Jaungada sagaidīšanu un uguņošanu Bastejkalnā, kā arī Jaungada nakts pasākumus Doma laukumā. Savukārt sportot gribētāji var doties slēpot Uzvaras parkā vai slidot Vecrīgā pie rātsnama.

"Aicinu iegriezties Ziemas dārzā Vērmanes parkā, pastaigāt pa centra bulvāriem un vienkārši izbaudīt izgaismoto pilsētu, kura šogad ir gaišāka kā jebkad. Svarīgi, lai visiem vecais gads beidzas un jaunais sākas ar patīkamām sajūtām. Ceru, ka šāda dāvana sabiedriskā transporta pasažieriem ļaus kaut uz brīdi aizmirst ikdienas rūpes un vairos svētku sajūtu," norāda Rīgas domes priekšsēdētājs.

Svarīgākais