Rātslaukumā ar jogas rituālu sveiks sauli

© Scanpix

19. jūnijā, Rātslaukumā, norisināsies zibakcija- jogas Sveiciens Saulei, kas nu jau ir kļuvusi kā tradīcija pirms saulgriežiem.

Jau trešo gadu pēc kārtas, Rātslaukumā, izpildot virkni jogas asanu, tiek veikts rituāls- Saules Sveicināšana. Uz šo rituālu pulcējas jogas piekritēji, aktīva dzīvesveida piekritēji, tostarp arī cilvēki, kuri ar jogu pat nenodarbojas. Daudzi nāk izbaudīt atmosfēru, kas piepilda visu Rātslaukumu, perkusiju, dažādu pūšamo intrumentu un gonga izpildījumā.

„Nav būtiski- māki vai nemāki, sanāks vai nesanāks. Būtiskākais ir tas, cik svarīgi katram cilvēkam ir ienest harmoniju un sasniegt mērķus savā dzīvē”, stāsta pasākuma organizatore un jogas pasniedzēja Svetlana Degtjarjova.

Šo pasākumu organizē veselīga dzīvesveida piekritēji un dažādu sporta veidu pārstāvji, aktīvisti ar mērķi popularizēt veselīgu dzīvesveidu, un ar reliģiju tam nav nekāda sakara.

Arī šajā gadā visiem dalībniekiem pievienosies perkusionistu grupa «AGNI», Staņislavs Kokorēvičs, Nada Baba, Romāns Hodrevs, Kirils Popovs, Natalja Grigoroviča Skarbinika, Jurijs Fatejevs, Jakovs Čeič-Sultāns un citi.

Organizatori: Svetlana Degtjarjova, Anita Umbraško, Ksenija un Dmitrijs Šohovi, Tatjana Nahodkina, Aleksandrs Bondarčuks, Vladimirs Jakovļevs.

Pasākumā piedālās sekojošas organizācijas: „Latvijas atveseļošanās un jogas centrs” , «Dipika Yoga School», «Dr. Kloun», Herbals.lv, «Multimediju mixnews.lv», «Latvijas profesionālā jogas federācija», «Labo sajutu laboratorija», «Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija», «Alitana», «Dzen Do & Budo Art studio», «Hathayoga.lv», «Х-Чайная», „Džagannat”.

Svarīgākais