Ķengaragā policija automašīnas bagāžas nodalījumā atrod ieroču krājumus

© Andrejs Terentjevs

Rīgā, Ķengaragā, ceturtdien policija kādas automašīnas bagāžas nodalījumā atradusi ieroču krājumus, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas Pašvaldības policijā.

Patruļa meža masīvā Rencēnu ielas rajonā sastapās ar automašīnu, kuras vadītājs, ieraugot policiju, strauji mainīja braukšanas virzienu.

Uz apturētās automašīnas aizmugurējā sēdekļa tika pamanīts ieroča futrālis, kas piesaistīja policijas darbinieku uzmanību. Automašīnas vadītājs pēc policistu lūguma atvēra futrāli, kurā atradās pneimatiskais ierocis.

Daudz vairāk lietu atklājās automašīnas bagāžas nodalījumā, kur konstatēti vairāki gāzes ieroči, pneimatiskā un gāzes ieroča munīcijas, optiskais tēmeklis, teleskopiskie steki, šaujamierocim līdzīgs priekšmets izjauktā veidā, kā arī šaujamieroča klusinātājam līdzīgs priekšmets.

Vairāk par pašu autovadītāju par policistu klātbūtni satraukusies bija vīrieša līdzbraucēja, kura traucēja policistu darbu un nepakļāvās policijas darbinieku likumīgām prasībām.

Tālākai lietas apstākļu noskaidrošanai aizturētais automašīnas vadītājs un pasažiere nogādāti Valsts policijas iecirknī.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais