Būs izmaiņas "Rīgas satiksmes" abonementa biļešu lietošanas kārtībā

2009.gada nogalē un 2010.gada sākumā būs izmaiņas "Rīgas satiksmes" apkalpotā sabiedriskā transporta, Klientu apkalpošanas centru un autostāvvietu darbībā.

Tāpat izmaiņas būs arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksme".

24.decembrī, 25.decembrī, 26.decembrī, 31.decembrī un 1.janvārī sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu - svētdienas - grafika.

Rīgas pilsētas pašvaldības autostāvvietas ielu malās 24.decembrī, 25.decembrī, 26.decembrī, 31.decembrī un 1.janvārī varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā - tur par auto novietošanu būs jāmaksā.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, "Rīgas satiksme" lūdz ņemt vērā, ka 24.decembrī, 25.decembrī, 31.decembrī un 1.janvārī darba dienu kartītes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Rīgas satiksmes Klientu apkalpošanas centri būs slēgti 24.decembrī, 25.decembrī, 31.decembrī un 1.janvārī. Klientu ērtībām 26.decembrī darbosies klientu apkalpošanas centrs Prāgas ielā 1 no plkst.10 līdz 16, bet pārējie klientu apkalpošanas centri šajā datumā būs slēgti.

Ar izmaiņām var iepazīties uzņēmuma mājaslapā "www.rigassatiksme.lv" vai arī zvanot uz uzņēmuma bezmaksas informatīvo tālruni 80 001 919.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais