Par 32 000 eiro rekonstruēta kluba "Coyote Fly" vasaras terase

© F64

Rīgas naktskluba "Coyote Fly" vasaras terases būvniecībā un rekonstrukcijā ieguldīti vairāk nekā 32 000 eiro, informē SIA "Leopard" mārketinga vadītāja Kristīne Dombrovska.

Viņa pastāstīja, ka vasaras terase pārveidota par plašu atpūtas zonu, kas no pārējām galvaspilsētas terasēm atšķirsies ar kokteiļu un aperitīvu pasniegšanas konceptu.

"Šī būs pirmā terase, kurā līdz ar atsvaidzinošiem kokteiļiem, ko izstrādājis viens no Latvijas labākajiem bārmeņiem Ingus Reizenbergs, bez maksas varēs saņemt arī uzkodas. Ideja ir pavisam vienkārša - katru reizi, pasūtot kokteili, pie tā varēs saņemt arī uzkodu paplāti. Patlaban Rīgā esam vienīgie, kas vēlas ieviest citu valstu praksi, kur kokteiļu un aperitīvu kultūra ir augstā līmenī," stāsta "Coyote Fly" vadītāja Madara Maulvurfa.

Terase apmeklētājiem būs atvērta ceturtdienu, piektdienu un sestdienu vakaros, sākot no plkst.19.

Kluba terases atklāšana ar atraktīvu ballīti plānota 7.jūnijā plkst.19. Vakara gaitā par muzikālo atmosfēru gādās eksperimentālais "lounge&downtempo" projekts: Kristīne Grundmane un "Hypnotic Band", kā arī visiem viesiem būs iespēja baudīt DJ "Garry Wallace" performanci ar trompetistu Normundu Piesi, saksofonistu Artūru Tiguli un perkusionistu Tomasu Delli.

Savukārt pēc pusnakts klubā uzstāsies deju mūzikas grupa "A-Eiropa".

Svarīgākais