NVA klientus Rīgā apkalpos tikai divās vietās

Saistībā ar to, ka Rīgas domes Īpašuma departaments atteicies pagarināt līgumu par telpu nomu, no šā gada 28.decembra NVA Rīgas reģionālā filiāle slēgs klientu apkalpošanas centru Rīgā, Brīvības gatvē 266.

Līdz ar to, sākot ar 28.decembri, Rīgā NVA klientus apkalpos nevis trīs, bet tikai divās vietās – Jēzusbaznīcas ielā 11 un F.Sadovņikova ielā 20.

NVA darbinieki, kas strādāja ar klientiem Brīvības gatvē 266 savu darbu turpinās NVA klientu apkalpošanas centra telpās Jēzusbaznīcas ielā 11. Tātad, turpmāk bezdarbnieki, kuri līdz šim bija reģistrējušies Brīvības gatvē 266, varēs sazināties un tikties ar saviem inspektoriem NVA filiālē Jēzusbaznīcas ielā 11. Savukārt tiem bez darba palikušajiem cilvēkiem, kas pēc šā gada 27.decembra plānoja bezdarbnieka statusa saņemšanai pieteikties Rīgā, Brīvības gatvē 266, būs jādodas uz kādu no diviem citiem Rīgas klientu apkalpošanas centriem.

Ņemot vērā neērtības, kuras telpu nomas atteikums radījis NVA klientiem, un paredzot lielu apmeklētāju pieplūdumu jau tāpat pārslogotajās NVA klientu apkalpošanas vietās Jēzusbaznīcas ielā 11 un F.Sadovņikova ielā 20, NVA Rīgas reģionālās filiāles vadība lūgusi inspektorus pārcelt iepriekš 28., 29. un 30. decembrī plānoto darbu ar jau reģistrētajiem bezdarbniekiem uz 2010.gada janvāri, lai decembra pēdējās darbdienās apkalpotu pārsvarā tos cilvēkus, kuri atnāks reģistrēties bezdarbnieka statusa saņemšanai. NVA klientu apkalpošanas centra telpās Jēzusbaznīcas ielā 11 pirmajā stāvā notiks pirmreizējā bezdarbnieku reģistrācija, proti – tur tiks apkalpoti tie bezdarbnieki, kas reģistrēsies bezdarbnieka statusa saņemšanai, savukārt otrajā stāvā tiks apkalpoti jau reģistrētie bezdarbnieki, kas apmeklēs NVA atkārtoti. NVA jau šobrīd izskata risinājumus un iespējas nodrošināt papildus telpas klientu apkalpošanai Rīgā.

Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar NVA klientu konsultantiem, zvanot pa tālruņiem 67507860, 67507861 vai 67507851.

Kā zināms, pamatojoties uz Rīgas domes priekšsēdētāja rīkojumu, Rīgas domes Īpašuma departaments no Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas ir pārņēmis savā valdījumā nekustamo īpašumu Rīgā, Brīvības gatvē 266, kur atrodas arī viena no trim Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) klientu apkalpošanas vietām Rīgā. Rīgas domes Īpašuma departaments nosūtījis NVA oficiālu vēstuli par nomas līguma izbeigšanu.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais