Rīgā atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos nodrošinās papildu reisus

© F64

Lai pasažieriem būtu ērtāk nokļūt uz un no pasākuma norises vietām, šovakar atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos tiks nodrošināti papildu reisi, savukārt pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" apsaimniekotās autostāvvietas būs pieejamas bez maksas, izņemot pazemes autostāvvietu pie Kongresu nama, aģentūru LETA informēja uzņēmuma preses sekretārs Viktors Zaķis.

"Rīgas satiksmes" autobusi, tramvaji, trolejbusi šodien kursēs pēc brīvdienu grafika, minibusi - pēc svētdienai paredzētā saraksta.

Saistībā ar svētku pasākumiem Lucavsalā 40.maršruta autobusi uzņems un izlaidīs pasažierus pieturvietā "Lucavsala", turklāt atsevišķos maršrutos dienas laikā tiks nodrošināti lielākas ietilpības transporta līdzekļi.

Lai pasažieriem būtu ērtāk nokļūt uz un no pasākuma norises vietām, šodien pēc plkst. 23 tiks nodrošināti sabiedriskā transporta papildus reisi 4., 5., 6., 7. un 11.tramvaja maršrutā, 12., 23., 26., 37. un 52. autobusa maršrutā, 14., 15., 17., 18. un 22.trolejbusa maršrutā. Pārējos sabiedriskā transporta maršrutos reisu skaits pēc plkst.23 ir pietiekams, lai visus pasažierus nogādātu uz mikrorajoniem, norāda Zaķis.

Šodien no plkst.10 līdz 16 darbosies tikai viens "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centrs - Spīķeru ielā 1. Pārējie klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā "www.rigassatiksme.lv" vai sociālajos tīklos "twitter", "facebook", "draugiem.lv".

Svarīgākais