Rīgas domē salst deputāti un žurnālisti

Lemjot par sabiedriskā transporta tarifiem, šodien Rīgas domē pamatīgi nosala gan deputāti, gan klātesošie žurnālisti, novēroja aģentūra LETA.

Rīgas domes Prezidija zālē šorīt valdīja tāds aukstums, kas, pēc kāda deputāta teiktā, daudz neatšķīries laukā esošā sala. Vairāki sēdes dalībnieki pat devās uz garderobi pēc virsdrēbēm, savukārt pārējie centās sagaidīt sēdes beigas un trīcēja no aukstuma.

Kā novēroja LETA, pēc sēdes deputāti devās sildīties uz frakciju telpām, savukārt vairāki žurnālisti "atkausējās" Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pilsētas izpilddirektora preses sekretārs Uģis Vidauskis skaidroja, ka telpa tiekot apkurināta "pēc iespējām", un solīja, ka domes darbinieki apsekošot minēto telpu. Kā novēroja LETA, pēc kāda brīža kāds domes darbinieks arī sāka rosīties gar telpas logiem, pārbaudot, vai tie ir cieši aizvērti.

Latvijā

Tuvākajā diennaktī debesis virs Latvijas būs diezgan skaidras un naktī austrumu rajonos gaiss var atdzist līdz -4 grādiem, bet sestdien dienā atkal būs mēreni silts, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Svarīgākais