Šovakar pie Rīgas pils iedegs Ziemassvētku egli

Šovakar plkst. 18.00 Valsts prezidents Valdis Zatlers un Lilita Zatleres kundze tiekas ar ģimenēm no visas Latvijas.

Zatlers ar kundzi Lilitu ielūgumu vairākām Latvijas ģimenēm ierasties uz ikgadējo Rīgas pils Ziemassvētku egles iedegšanu izteicis, apliecinot cieņu un pateicību darbam un mīlestībai, kas ieguldīta kuplu, krietnu un stipru ģimeņu veidošanā.

Tradīcija, kad pie Rīgas pils Ziemassvētku eglīti kopā ar valsts prezidentu iededz kuplās ģimenes no visiem Latvijas novadiem, turpinās arī šogad. No Līvānu novada uz Rīgu dosies Jasinsku ģimene - strādīga un radoša trīs bērnu ģimene.

Maija Jasinska ir Līvānu novada Rožupes pagasta bibliotēkas vadītāja, savukārt Raimonds ir tehniskais darbinieks Rožupes kultūras namā.

Jasinski apsaimnieko zemi un mežus kopumā 33 ha platībā. Ģimene pārsvarā nodarbojas ar graudkopību un lopkopību. Vēl viena Jasinsku aizraušanās ir daiļdārzniecība - mājas apkārtne un dārzs vienmēr ir skaisti sakopti, raksta Jēkabpils laiks.

Ģimene atzīst, ka ielūgums pie prezidenta ģimenei bijis liels pagodinājums un negaidīts pārsteigums. Katrai ģimenei līdzi jāņem pašu gatavots eglītes rotājums, ko visi kopā iekārs lielajā Ziemassvētku eglē pie Rīgas pils.

Kopīgi tiks iedegta arī Rīgas pils Ziemassvētku egle Pils laukumā.

Svarīgākais