Rīgā mazs zēns plānās drēbēs viens brauc tramvajā

Rīgas Pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki 24.janvārī 06:30 saņēma informāciju, ka tramvajā brauc laika apstākļiem nepiemēroti plāni ģērbies bērns.

Policisti nekavējoties devās uz notikuma vietu un sastapa tur septiņgadīgu puisēnu, kurš bija pārsalis. Izsauktās Neatliekamās medicīniskās palīdzības ārsti pārbaudīja mazā ceļotāja veselību un konstatēja, ka bērnam veselības problēmu nav.

Policisti, savukārt, sazinājās ar saviem kolēģiem Kurzemes pārvaldē un palūdza apsekot zēna mātes deklarēto dzīvesvietu. Brīdi vēlāk policijā tika saņemts zvans no puisēna mātes, kura paskaidroja, ka viņas dēls ir aizbēdzis no mājām un viņa pati aizbrauks pēc dēla. Informācija par notikušo nodota Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem, kuri skaidros mazā bēgļa rīcības pamatojumu.

Latvijā

Imanta Ziedoņa fonds “Viegli” un Ziedoņa muzejs 17. oktobrī Kalnciema kvartālā aicina uz labdarības koncertu “Dzīvoklīša svētki pieaugušiem cilvēkiem”. Visi līdzekļi tiks izlietoti Ziedoņa vasarnīcas niedru jumta nomaiņai.

Svarīgākais