Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Ar Trampa meitu turpinās sarunas par viesnīcas un augsta līmeņa dzīvojamā kompleksa būvniecību Rīgā

Joprojām notiek sarunas ar "Trump Organization" pārstāvjiem, lai Rīgā varētu realizēt viesnīcas un augsta līmeņa dzīvojamā kompleksa būvniecību, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmējs Viesturs Koziols.

Viņš skaidro, ka ar kompāniju "Trump Organization" pārstāvjiem tiek uzturēts "pastāvīgs kontakts". Lai gan pagaidām vēl konkrētu plānu nav, tomēr ideja realizēt projektu nekur neesot pazudusi.

Ja plāns realizēsies, tad tas, visticamāk, varētu notikt pēc diviem vai trim gadiem, taču maz ticams, ka vēlāk, skaidro uzņēmējs. Galvenokārt sarunas notiekot ar Trampa meitu, kas esot uzņēmuma viceprezidente. Lai šo plānu realizētu, esot nepieciešami lieli finanšu resursi, līdz ar to esot aktīvi jānodarbojas ar investīciju piesaisti.

Kā ziņots, ASV uzņēmuma "Trump Organization" izpildviceprezidents Donalds Džons Tramps juniors savulaik arī ticies ar vienu no konkursa "Jaunais vilnis" organizatoriem Igoru Krutoju un Latvijas uzņēmēju Viesturu Koziolu, lai pārrunātu jaunas koncertzāles celtniecību Rīgā, taču progresa šajā jautājumā nav bijis, intervijā žurnālam "Otkritij gorod" atklājis Tramps juniors.

Pirms tam Ainārs Šlesers paziņoja, ka notikušas sarunas ar ASV miljardieri Donaldu Trampu, kurš izrādījis interesi par iespēju investēt jaunu viesnīcu un koncertzāļu projektos Jūrmalā un Rīgā, kā arī attīstīt šovbiznesu Latvijā.