Piešķir 316 000 latu Rīgas ielu remontiem un velojoslu ieviešanai

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja šodien atbalstīja 316 000 latu piešķiršanu ielu remontiem un velojoslu attīstības koncepcijai šī gada pašvaldības budžeta ietvaros.

Par 283,5 tūkstošiem latu tiks līdzināti asfalta vaļņi uz brauktuvēm, „lāpītas” ielu bedres, greiderētas grants seguma ieliņas, kā arī izveidots savienojums starp Spīķeru promenādi ar Krasta ielu līdz veloceliņa Centrs - Dārziņi izbūvei.

Papildu 35 600 lati šogad nepieciešami Rīgas un tās apkaimju veloattīstības koncepcijas papildināšanai un pārstrādāšanai saistībā ar velojoslu ieviešanu Rīgas vēsturiskā centra ielās. Vēl 30 000 latu paredzēti veloceliņa posmā no dzelzceļa līdz Dzirciema ielai pa veco Jūrmalas gatvi asfaltbetona seguma remontam, apmaļu uzstādīšanai un jauna seguma ieklāšanai atsevišķās vietās.

Līdzekļi tiks piešķirti no mērķdotācijas pašvaldības autoceļiem un ielām.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Dienvidu iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo, 1991. gadā dzimušo Olitu Šķēli, kura 14. oktobrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīves vietas Olainē, Stacijas ielā 36 un līdz šim brīdim sievietes atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais