Izsludināts iepirkums par Rakstniecības un mūzikas muzeja tehniskā projekta izstrādi

VAS ""Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludinājuši iepirkumu par Rakstniecības un mūzikas muzeja, Pils laukumā 2, tehniskā projekta izstrādi un autoruzraudzību, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija.

Pretendenti var pieteikties līdz šī gada 3.decembrim.

Tehniskā projekta izstrāde un saskaņošana būs jāveic saskaņā ar pretendenta iesniegto kalendāro grafiku, bet ne ilgāk kā deviņi mēneši no iepirkuma līguma spēkā stāšanās dienas. Būvprojekta realizācijas autoruzraudzība būs jāveic no būvdarbu sākšanas dienas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā.

Rakstniecības un mūzikas muzeja krājumi atrodas ugunsgrēkā cietušajā Rīgas pilī, Pils laukumā 3. Muzejam pārcelšanās izdevumu segšanai no Rīgas pils uz Tērbatas ielu 75 nākamajā gadā plānoti 146 270 eiro (102 799 lati), krājuma izvietošanai pagaidu telpu nomas maksas izdevumu segšanai Tērbatas ielā 75, Rīgā - 148 317 eiro (104 237 lati).

VNĪ būs jānodrošina Rakstniecības un mūzikas muzeja krājuma izvietošanai pagaidu telpu pielāgošanas Tērbatas ielā 75 būvniecības darbu pabeigšanu līdz 2014.gada 30.aprīlim, nosakot, ka plānotais nomas līguma sākuma termiņš ir 2014.gada 1.maijs.

Svarīgākais